Minden kategória
Vállalati hírek

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván a VELON INDUSTRIAL INC.

Feladás időpontja: 26. december 2023

Tisztelt Munkatársaink, Ügyfeleink és Partnereink!

 

Mivel az ünnepi időszak melegséggel és örömmel vesz körül bennünket, szívből jövő boldog karácsonyt és boldog új évet kívánunk mindenkinek. Az évnek ez az időszaka nemcsak az ünneplés, hanem a gondolkodás és a hála ideje is.

640 (2)

 

 

At VELON INDUSTRIAL INC., örömmel fejezhetjük ki hálánkat elkötelezett és szorgalmas munkatársainknak, akik fáradhatatlanul hozzájárulnak közös sikerünkhöz. Idén nagyrabecsülésünk jeléül minden dolgozónak külön ajándékkal készültünk: egy doboz finom narancsot. Ezek a narancsok nem csak édesek; tele vannak szaftossággal, szimbolizálva azt a lendületet és energiát, amelyet mindannyian a cégünkbe hoznak.

 

Cégünk ünnepi hangulatának fokozása érdekében örömmel és barátsággal teli karácsonyi ünnepségeket szerveztünk. Szerencsés munkatársainkat finom vörösborral és finom süteményekkel ajándékoztuk meg, ezzel a célunk volt, hogy vidámabbá tegyük és még különlegesebbé tegyük az ünnepi időszakot.


 

640 (6)


 

Miközben búcsút veszünk az idei évtől és 2024 hajnalát öleljük, egy növekedéssel, sikerrel és beteljesüléssel teli jövő elé nézünk. Nál nél VELON INDUSTRIAL INC., a következő évre vonatkozó elképzelésünk ambiciózus – arra törekszünk, hogy tanúi lehessünk üzletünk folyamatos bővülésének hazai és nemzetközi fronton egyaránt. A 2009-ben alapított ipari tömlőgyártó céget széleskörű tapasztalattal rendelkezünk különböző ágazatokban, beleértve a vegyi anyagokat, a vizet és a gázt, az olajat és a gázt, a biogyógyszereket, a higiéniát és az élelmiszereket.

640 (4)

 

A folyamatos fejlődés jegyében aktívan új távlatokat fedezünk fel és bővítjük nemzetközi lábnyomunkat. Elkötelezettségünk a csúcsminőségű OEM és ODM szolgáltatások nyújtása iránt továbbra is megingathatatlan, és az ipari tömlők terén felhalmozott szakértelmünk megbízható partnerré tesz bennünket a különböző iparágakban.

 

Az új évre tekintve szívesen találkozunk önmagunk legjobb verzióival, és ezzel segítjük ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében. Nemcsak vállalkozásunk boldogulását kívánjuk, hanem minden egyes tag személyes és szakmai fejlődését is VELON INDUSTRIAL INC. család.

 

A következő év hozzon számotokra sikereket, kiteljesedést és jó egészséget. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!

 

Üdvözlettel,

 

VELON INDUSTRIAL INC.