Minden kategória
Vállalati hírek

2023 Kiváló alkalmazotti utazás Sanyába - VELON INDUSTRIAL INC.

Feladás időpontja: 18. december 2023

kép

Az idők folyamán Kína déli ölelésében finoman bölcsődve létezik egy hely. A legmélyebb kék árnyalattal mesél el egy történetet a szabadságról és az álmokról. Ez a hely Sanya, egy olyan úti cél, amely ellenállhatatlanul lassításra készteti az embert, élvezve minden szép pillanatot a nyugalomban.

kép

A VELON Kiváló Dolgozói Kirándulás ápolt hagyomány számunkra. Ez nem pusztán megtiszteltetés, hanem a VELON csapat fékezhetetlen szellemének teljes elismerése.

 

kép


November 9-én, Sanya napfényében fürödve, élénk festményként bontakozott ki a VELON öt kiemelkedő munkatársának 2022-es útja.


A nap tűzött, a levegőt pedig megtöltötte a sziget egyedülálló melege. Itt Sanya lényegének befogadása azt jelenti, hogy jogot kell szerezni a napsütötte bőrre és a széltől kócos hajára.

图片 2 (1)

Vegyél részt egy élményben, amely szorosan összekapcsolódik a szabadsággal és az óceánnal. A hullámok finoman simogatják a jachtot, a napfény pedig melegen simogatja arcunkat. Itt minden mély lélegzet beszélgetés a természettel, minden pislogás gyengéd csók az óceánnak.

图片 3

Merüljön el egy egyedülálló élményben a mélykékben. Egy 20 perces hajóút az időben Xidaoba vezet, amely egy rejtett gyöngyszem lágy strandokkal és kristálytiszta vizekkel. A kezdeti mélytengeri búvárkodási kísérletek lehetővé teszik számunkra, hogy megtapasztaljuk a víz alatti világ csodáit: vibráló halak kavarognak, a napfény táncol a vízben, és a korallzátonyok látszólag karnyújtásnyira vannak.

 

Feküdni a gyengéd hullámokban, hagyni, hogy a szél énekeljen, fürödni a gyógyító kékben, és megtapasztalni a trópusi varázst. A parton ülve töltse el ezt a nyaralást inspirációval és szépséggel.

 

Amikor a nevetés keveredik a hullámok ritmusával, amikor elmosódik a határ a forró verejték és a tengervíz között, érzem Hainan megingathatatlan erőfeszítését, hogy boldoggá tegyen minket!

kép

A harmadik állomás, a Yalong Bay Tropical Paradise Forest Park a természet ünnepe. A csúcsok emelkednek és süllyednek, a trópusi növények virágoznak, és a vadon élő állatok menedéket találnak.

 

A sofőr által ügyesen manőverezett városnéző busszal izgalmas hegyi útkanyarokat tapasztaltunk. Az esőerdő zipvonala újabb adrenalint kínált, fák tetején szárnyalt, érezve a sebességet és az izgalmat a levegőben.

 

kép


Itt nincs Sanghaj kompakt tempója, nincs Peking összesűrűsödött súlya. Úgy tűnik, hogy minden egy álom szelíd birodalmából emelkedik ki, szemtanúja az árapálynak, amely nyugodtan átszeli a völgyeket és átfolyik a hegyeken.


Az örömtől fűtve megérkeztünk, és örömtől táplálva távoztunk. Amikor elhagytuk Sanya-t, tudtuk, hogy ez nem csak egy utazás vége, hanem egy lelki ébredés is.