Minden kategória
Vállalati hírek

VELON – TÁRSADALMI FELELŐSSÉGÜNK MÉNT VÉREADÁS

Feladás időpontja: 01. március 2023
VELON-VÉRADÁS1

A VELON, a sanghaji székhelyű tömlőgyártó mindig is elkötelezett volt társadalmi felelősségvállalása mellett. Vállalatként hiszünk abban, hogy visszaadjuk a társadalomnak, és pozitív hatást gyakorolunk közösségünkre. A közelmúltban egy helyi vérbankkal együttműködve véradást szerveztünk, és büszkén mondhatjuk, hogy jelentős mértékben hozzájárulhattunk ehhez az ügyhöz.

VELON-VÉRADÁS2

A véradás jelentősége A véradás nagylelkűség, amely életeket menthet. Évente több millió embernek van szüksége vérátömlesztésre különféle egészségügyi állapotok miatt. A vér iránti kereslet azonban gyakran meghaladja a kínálatot, ezért kulcsfontosságú, hogy minél több embert ösztönözzünk véradásra. A rendszeres véradás hozzájárulhat a rászorulók stabil vérellátásához, és egészségügyi előnyökkel is járhat a donor számára.

VELON-VÉRADÁS3

A VELON elkötelezettsége a társadalmi felelősségvállalás mellett A VELON-nál hiszünk abban, hogy vállalati sikerünket nemcsak pénzügyi teljesítményünkön, hanem a társadalomra gyakorolt ​​hatásunkon is mérjük. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy felelős vállalati polgárok legyünk, és hozzájáruljunk azon közösségekhez, amelyekben tevékenykedünk. Véradásunk csak egy példa arra, hogyan teljesítjük társadalmi felelősségünket. Arra ösztönözzük munkatársainkat, hogy vegyenek részt jótékonysági tevékenységekben, és bármilyen módon adják vissza a társadalomnak.

VELON-VÉRADÁS4

Következtetés AVELON büszke arra, hogy sikeres véradást szervezett, és pozitív hatást gyakorolt ​​közösségünkre. Hiszünk abban, hogy a társadalmi felelősségvállalás elengedhetetlen része vállalkozásunknak, és továbbra is keresni fogjuk azokat a módokat, amelyekkel érdemben hozzájárulhatunk a társadalomhoz. Arra buzdítunk más vállalatokat, hogy kövessék példánkat, és vállalják a társadalmi felelősségvállalás köntösét a világ jobbá tétele érdekében.