Minden kategória
Rólunk

Rólunk

Céginformációk

>>>

A Velon Industrial Inc. a magas műszaki színvonalú rugalmas tömlők vezető gyártója és a tömlőszerelvények szállítója. A Velon márka erősségeiből gyorsan növekszik, mivel termékeink és szolgáltatásaink világszerte elismertté váltak 2009 óta. Innováció- és technológiavezérelt vállalkozásként a tervezésnek, a kutatásnak és fejlesztésnek, a gyártásnak, az összeszerelésnek, a projektmenedzsmentnek, az ügyfelek számára nyújtott telepítési utókezelésnek szenteljük magunkat. a világ felett. Segítünk ügyfeleinknek a csővezeték megépítésében, függetlenül attól, hogy vizet, hígtrágyát, kőolajat, vegyi termékeket vagy élelmiszert szállítanak.

Sikeresen fejlesztettünk maximum 100 méteres flexibilis tömlőket 150000 30 psi masszív üzemi nyomás támogatására, tűzálló tömlőket, amelyek 800 percig működnek XNUMX°C-os tűzben, kifújásgátló hidraulikus vezérlőtömlőket és egyéb extrém követelményeket támasztó termékeket.

Kutatási és fejlesztési és értékesítési központunk Sanghaj városában található, ahol egy 5000 méteres négyzetméteres raktárral is rendelkezik, ahol nagy és növekvő készletek találhatók a tömlőkből, tömlőszerelvényekből és tömlőszerelvényekből az ügyfelek időbeni és hatékony szállítási igényeinek kielégítése érdekében. Gyártóbázisunk Shandong tartományban található, területe 40,000 200 négyzetméter, és több mint XNUMX dolgozó és mérnök dolgozik. A Velon cég az iparág legfejlettebb létesítményeivel és ellenőrző berendezéseivel van felszerelve, hogy termékeink a legigényesebb, legzordabb, steril körülmények között is megfeleljenek hírnevüknek.

A Velon Industrial professzionálisan élen járt a folyadékkezelési megoldások terén, és kiváló minőségű rugalmas tömlőket és testreszabott folyadékátviteli gyártást kínál, amelyeket széles körben használnak az élelmiszer- és italgyártásban, a gyógyszeriparban, a gépekben, a megújuló energiaforrásokban, a tengeri, a mérnöki, a vegyi, a bányászat, a dokk, tartálykocsi, vasúti szállítás, kohászat, acélipar és egyéb általános és speciális iparágak. Professzionális műszaki és vezetői csapatunk van. A legfejlettebb tömlőtervező szoftvert alkalmazzuk a tömlő részletes elemzéséhez, szimulációjához, elrendezéséhez és élettartam-előrejelzéséhez. A tömlőszerviz megoldások teljes kínálatával segítjük ügyfeleinket a termék kiválasztásában, a telepítési útmutatásban, a kezelési utasításokban, a karbantartási szolgáltatásokban és a globálisan elérhető értékesítés utáni szolgáltatásokban.

A Velon Industrial megkapta az ISO9001 minőségirányítási rendszer tanúsítványát, az ISO14001 környezetirányítási rendszer tanúsítványát, az OHSMS18001 professzionális biztonsági és egészségügyi irányítási rendszer tanúsítványát, az FDA, DNV, ABS és CCS azonosítását, típusvizsgálati jelentéseket stb. Elkötelezettségünk a minőségi termékek mellett, versenyképes az árak és az értéknövelt szolgáltatások az okai annak, hogy jó hírnevet szereztünk és ügyfeleink elégedettségét.

A Velon cég speciális műszaki tömlőket tervez és gyárt az élelmiszer-, vegyipari, petrolkémiai, gyógyszerészeti, kozmetikai és egyéb nagy teljesítményű tömlőket igénylő iparágak széles köréhez. Modern és hatékony gyártóüzemben dolgozunk, amely merev tüskés, rugalmas tüskés és extrudálásos gyártási eljárást alkalmaz.

A Velon jellegzetességei a következők: találékonyság és innováció, testreszabott megoldások tervezésének képessége és a gyártósor rugalmassága, az ügyfelek egyedi igényeinek kielégítése érdekében. Ha gumitömlőket, szilikon tömlőket, ipari tömlőket, műszaki tömlőket, merev tüskés tömlőket, flexibilis tömlőket, nagy teljesítményű tömlőket, alacsony nyomású tömlőket keres, akkor a Velon termékcsalád a válasz.

Küldetésünk

>>>

Mindig a minőségi kiválóságra törekszünk. Új technikák, anyagok és eljárások folyamatos kutatása. Folyamatos termék- és szolgáltatásfejlesztés. Betartásának biztosítása:

– ISO 9001 minőségi tanúsítvány

– ISO 14001 környezetvédelmi tanúsítvány

A Velon átfogó képzési programokkal biztosítja, hogy minden alkalmazottja rendelkezzen azzal a hozzáállással, kompetenciával és képességekkel, amelyek szükségesek a minőségi kiválóság céljának támogatásához.