Minden kategória
Technológia

Technológia

Kutatás és fejlesztés

A Velon a kiváló minőségű tömlő- és tömlőszerelvények vezető innovátora a kiváló minőségű és fejlett technológiák széles skálájában. A kutatás-fejlesztés a Velon egyik legértékesebb eszköze.

A Velon laboratóriumban magasan képzett mérnökök dolgoznak az alapanyagok és félkész termékek összeállításán és fejlesztésén, beleértve a tömlőszerkezetet, a gyártási folyamatot és a krimpelési technológiát.

Az új technikai megoldások kidolgozása lehetővé teszi a Velon számára, hogy szembenézzen a napi kihívásokkal, és segíti a Velont a szektor tapasztalatának és készségeinek bővítésében, ügyfeleink kérésének szem előtt tartásával.

Az elmúlt 10 év során a Velon sikeresen kifejlesztett és számos egyedi tömlőt biztosított a különböző piacok számára. A kutató-fejlesztő munkatársak a saját fejlesztésű vegyületeket és technológiákat követték, a vevők kérésére a termékek tervezése magában foglalja az anyagválasztást, vagy új anyagok kidolgozását, ha az alkalmazás megkívánja, konkrét tervezés megvalósítását annak érdekében. nagyobb előnyökhöz jutni mind az ergonómiai szempontból, mind a gyártási hatékonyság szempontjából a felhasználó számára.

Tömlő tervezés

Professzionális tömlőtervező csapatunk személyre szabott műszaki támogatást és megoldást nyújt az ügyfeleknek, mint például: tervezés, elemzés, szimuláció, telepítési elrendezés, hibaelemzés, az ügyfelek támogatása teljesen személyre szabott termékválasztékkal, a termékszerkezet optimalizálása, a termék teljesítményének javítása az élettartam növelése érdekében. , szerelési útmutató, üzemeltetés, utógondozás és újratanúsítás.

Saját márka és egyedi csomagolás is elérhető.

Minőség-ellenőrzés

Professzionális tesztközponttal és pontos minőség-ellenőrzési folyamattal rendelkezünk, hogy minden egyes előrehaladás minőségét szigorúan ellenőrizzük a megbízható minőség érdekében. Ellenőrző központunk több mint 30 vizsgálóberendezéssel van felszerelve, beleértve a teljes Omega dinamikus impulzus tesztpadot, a nagy átmérőjű nagynyomású tömlők általános teljesítményének tesztelő berendezését, az ISO15541 szerinti különböző tűzálló vizsgálóberendezéseket, teljes körű gázdekompressziós vizsgálókamrát, ipari boroszkópot, feszültség-/nyúlás-/tapadásvizsgáló gép, 400 MPa-ig terjedő nyomásmérő rendszer a nagynyomású teszteléshez, gumireométer, ózonállóság-vizsgáló kamra, -60 ℃ ultraalacsony hőmérsékletű vizsgálókamra, alacsony hőmérsékletű ütésvizsgáló gép, tisztaság-ellenőrző/elemző műszerek és így tovább . Minőségpolitikánk:

A Velon Hose elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és támogatást nyújtsa annak érdekében, hogy a folyamatos fejlesztések révén kiváló kapcsolatot biztosítsunk ügyfeleinkkel és elkötelezettségünkben.

Teszt Felszerelés

Termelési kapacitás

Üzemünk több mint 50 fejlett gyártóberendezéssel van felszerelve, például auto-banbury rendszerrel a gumikeverékek keveréséhez, 24 állomásos intelligens adagolórendszerrel, automatikus tömlő gyártósorral, hosszú extrudált tömlő gyártósorral, nagy sebességű fonósorokkal és CNC megmunkálással központ stb.

Integrált megoldás

A Velon nem csak a tömlőt és tömlőszerelvényeket tudja biztosítani, hanem vevő által készített megoldásokat is. A Velon közvetlenül együttműködik a végfelhasználóval, hogy megértse az alkalmazást és a környezetet, és jellemzően meghatározza a BÉLYEGEZETT folyamat minden aspektusát (méret, hőmérséklet, alkalmazás, anyag, nyomás, végek és szállítás). A Velon együttműködik az ügyféllel a lehetőség meghatározásában és minősítésében, felügyeli a szállítást, segít a problémamegoldásban, és fontos szerepet játszik a végső telepítésben. A Velon csomagolási és kezelési támogatást is nyújthat a végfelhasználókkal végzett munkájuk során.

Elkötelezettek vagyunk a biztonság és az optimális teljesítmény mellett

technológia08_副本

• 100% szűz alapanyagok

• Elkötelezettségünk a zöld gyártás iránt

• Kifinomult, korszerű, nagy kapacitású berendezések

• Szigorú folyamat közbeni ellenőrzés és ellenőrzés

• Az ISO-nak megfelelő minőségbiztosítási rendszer

• Kiváló hírnév a minőségi termékekről és az időben történő szállításról